fbpx

Pakej Ekslusif Sham Travel

Mari Mengisi Percutian Anda Bersama Yang Tersayang Dengan Pakej-Pakej Eksklusif Yang Ditawarkan Oleh Sham Travel.

Pakej Swiss-Italy

Switzerland merupakan salah satu tempat pelancongan yang menarik. Terdapat banyak keindahan semula jadinya, gunung alpine dan lembah-lembah yang mempersona, kampung-kampung seperti di dalam filem fantasi, tasik yang berkilauan, bandar serta bangunan bersejarah dan banyak lagi tarikan. Alunan muzik daripada artis jalanan pasti membuatkan mulut anda ternganga melihatnya!

Pakej Turki

Turki merupakan sebuah negara yang sangat cantik dengan karya seni binanya yang unik dimana ia memiliki perpaduan dua kebudayaan iaitu Eropah dan Asia. Keindahan buatan masjid di Turki juga adalah salah satu tarikan utama pelancong kerana merupakan mascot negara yang sangat halus dan unik buatannya.

Pakej Korea Selatan

Kimchi, K-Pop, K-Drama inilah tiga elemen utama Korea. Tetapi sebenarnya banyak lagi sudut lain Korea Selatan yang tersembunyi menanti untuk anda terokai. Tarikan alam semulajadi, lokasi bersejarah, street art, perkampungan dengan karakter tersendiri, gerai makanan yang enak, taman tema, muzium interaktif dan banyak lagi tarikan unik yang lain, semuanya terdapat di sini.

Pakej Morocco

Dengan gunung-ganang yang tinggi, pantai yang mencabar, padang pasir yang luas serta lorong-lorong di pasar dan bandar lama medina di Morocco yang menyimpan seribu satu rahsia telah menjadi tumpuan pelancong paling utama di Afrika.
Termasuklah kekayaan kesenian dan kebudayaan Islam pada zaman dahulu dan sekarang, yang terdiri daripada istana-istana yang tersergam indah, masjid-masjid yang gah dibina di sepanjang era pemerintahan lampau serta monumen yang diberi sentuhan seni dekorasi Andalusia, menjadikan negara ini sebagai salah satu tapak warisan kesenian dan seni bina yang sangat agung

Pakej Holland-Germany-Belgium

Menaiki sampan di desa Giethoorn merupakan satu pengalaman yang sangat bermakna sambil menikmati pemandangan desa yang indah. Desa Giethoorn ini hanya boleh diakses dengan pengangkutan air. Kemudian meneroka bandar Bruges, Belgium yang telah diiktiraf oleh UNESCO sebagai bandar warisan kerana seni bina bandar tersebut yang sangat mengasyikkan.

Pakej Vietnam

Suasana sejuk dan nyaman di Dalat yang terletak di tanah tinggi disamping menikmati keindahan gunung dan air terjun serta taman bunga yang mengasyikkan. Siapa sangka di Vietnam juga ada gurun pasir yang terletak di Mui Ne. Disamping dapat menikmati hidangan lobster segar bakar di tepi pantai Mui Ne.

Pakej London-Paris

Pakej Bandung

Dengar sahaja Bandung, pasti ramai yang mengenalinya sebagai destinasi membeli-belah yang cukup meriah dengan harga yang murah. Namun begitu, jangan hadkan pengetahuan anda tentang Bandung setakat itu sahaja, sebab banyak lagi tarikan-tarikan lain yang mampu memukau perasaan anda sekeluarga apabila ke sini. Indahnya bukan kepalang, terletak di antara tiga buah gunung, udara di sekitar Bandung cukup menyegarkan.

Pakej Melbourne

Melbourne adalah bandar metropolis yang dinamik, dengan taman-taman hijau yang subur dan gunung-ganang di mana anda boleh menikmati alam semulajadi di Australia. Bandar ini terkenal dengan kepelbagaian budaya, pilihan tempat makan yang berpatutan dan seni jalanan yang menakjubkan. Ia juga dikenali sebagai ibu kota kopi dunia, dan kerap diundi sebagai bandaraya paling menarik di dunia!